Erik Orgu blogi: Marinaadid ja kastmed

Eelnevas kahes blogis rääkisin sulle, kuidas marineerida ja küpsetada kala, loodan, et oled neid nippe juba katsetanud heade tulemustega. Nüüd on aeg rääkida maitsestamisest ja siis ongi täisring, saad hakata grillima nagu proff! 🙂 Kala puhul on mul ainult üks reegel, maitse ei tohi hapuks/kibedaks minna, st seda, et ei liialda neid maitseid tekitavate toidu-/maitseainetega….

Erik Orgu retsept: Lõhe-ploomivardad

Mõnus grilliretsept, mis sobib nii Jaanipäevaks kui ka mõnusaks suviseks grilliõhtuks, et nautida kerget ja mõnusat kalarooga. Samuti sobib retsept ahjus valmistamiseks. Meil on heameel jagada teiega retsepti, mis on tõepoolest maitsev ja tervislik ning mis sobib suurepäraselt kõigile kalasõpradele ja neile, kes soovivad nautida suvist ja kerget grillirooga. Retsept ise on samuti lihtne ja…

Erik Orgu retsept: Hommikusöögi burger kalaga

Kas teadsid, et burger võib olla ka maitsev ja tervislik? Meil on heameel jagada teiega burgeri retsepti, mis on tõepoolest maitsev ja tervislik ning mis valmib vaid 10 minutiga. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet, sest meilt saad just seda kõige värskemat ja paremini suitsutatud kala! 1-le 85 g Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet 55 g…

Erik Orgu nõuanne: Kuidas küpsetada maitsvat kala.

  Eelmises blogis kirjutasin marineerimisest, kui sa seda lugenud pole, siis mine vaata LINK. Sai ka lubatud, et seekord räägin, kuidas sa seda maitsvat kala küpsetada võiksid. Lõhe või forelli küpsetamisel kasutan ainult 2 meetodit, sest nii on minu arvates kõige lihtsam ja parim tulemus, soovitan sul kindasti proovida neid, sest päris tihti kuulen, et…

Erik Orgu retsept: Kala-tacod

Maitsev ja tervislik vahepala, mis sobib nii suurtele kui väikestele kalasõpradele ning loomulikult kõigile neile, kes peavad lugu maitsvast ja tervislikust toidust. Retsept on imelihtne ja valmib vaid 20 minutiga, ning sobib hästi ka peolauale tervislikuks eelroaks. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri lõhefileed, sest meilt leiad sa selle kõige parema ja värskema filee! 1-le 160…

Erik Orgu retsept: Pannil praetud lõhefilee koorekastmes

Maitsev ja tervislik retsept lõhefileest, mis sobib nii suurtele kui väikestele kalasõpradele ning loomulikult kõigile neile, kes peavad lugu maitsvast ja tervislikust toidust. Retsept on imelihtne ja valmib 30 minutiga. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri lõhefileed, sest meilt leiad sa selle kõige parema ja värskema filee! 1-le 200 g Peetri Lõheäri lõhefileed 55 g brokolit…

Erik Orgu nõuanne: 2 viisi, kuidas marineerida kala.

Nonii, kohe ongi käes grillihooaeg, mina olen valmis, kas sa ka? Sooviksin anda sulle paar nippi kala marineerimisel, et iga kord oleks õnnestunud maitseelamus. Mul on 2 viisi, üks on 24+ tunni marinaad ja teine kiirmarinaad, sest mõned olukorrad nõuavad seda. Rääkides 24 tunni või isegi pikema aja marinaadist, siis selle puhul ühtegi erivõtet rakendama ei…

Erik Orgu retsept: Suitsulõhe-muna kauss

Lihtne ja kiire salati retsept, mis valmib vaid 15 minutiga ning sobib ideaalselt värskendavaks vahepalaks lihavõtte menüüsse. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet, sest meilt saad just seda kõige värskemat ja paremini suitsutatud kala. 1-le 100 g kodujuustu 100 g kurki 70 g Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet 1 keskmise suurusega muna 10 g võid…

Erik Orgu nõuanne: Lõhesalat hoiab aju töös ja tuju hea

Kui valid lõunasöögiks toidu milles on hea valgu- ja omega 3 rasvhapete allikas nagu näiteks lõhe, siis annad oma ajule kõik vajaliku, et ta oleks ergas ja efektiivne. Järgnevalt seletan sulle öeldu lahti, et teeksid paremad valikud ja toituksid tulevikus teadlikumalt. Kui rääkida valgu ja aju seosest, siis on tegu keerulisema protsessiga, sest aju neuronid…

Erik Orgu retsept: Lõhesalat päevalilleõli kastmega

  Rannahooaeg ei ole enam mägede taga ning tervislikud, kiired ning maitsvad lõuna- ja õhtusöögid peaksid toidulaudu tasapisi vallutama hakkama. Erik Orgu lõhesalat päevalilleõli kastmega on taaskord üks nendest roogadest, mis valmib kiiresti, vähese vaevaga ning lisaks suurepärasele maitsele, teeb head ka figuurile! Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet, sest meilt saad just seda…

Erik Orgu retsept: Bearnaise kastmega hommikusöök

Üllatushommikusöök voodis? Või hoopis kogu perega koos tehtud kiire, maitsev ja tervislik hommikueine? Vahet ei ole kumba eelistad, sest Erik Orgu Bearnaise kastmega hommikusöök valmib kõigest 15 minutiga nii, et on ideaalne üllatamaks kallimat, kes veel viimaseid minuteid und naudib või hoopis kaasata lapsed toidu valmistamisse, mis ei võta liialt aega. Soolatud lõhe osta kindlasti…

Erik Orgu nõuanne: Millal on kõige parem aeg süüa valku?

Hakkan sulle siin (lehel) jagama erinevaid teadmisi, et saaksid toituda teadlikumalt, kui ka maitsvamalt ja alustaksin sellest, millal on parim aeg valku süüa? Valk on vajalik lihaste elastsuseks ning ta mängib olulist rolli lihaste jõu säilitamisel ja selle arendamisel, kui see peaks su eesmärk olema. Enamus inimeste jaoks pole probleem saada piisavalt valku, aga millal…

Erik Orgu retsept: Mee-sinepi lõhe salatiga

Kiire, tervislik ja toitev – need kolm sõna iseloomustavad Erik Orgu retsepte. Mee-sinepi lõhe salatiga saab kirjeldada täpselt nii. Valmib kõigest 20 minutiga, tervislikest koostisainetest pakatav ja toidab nii väikest kui suurt. Kõige värskema lõhefilee leiad ikka Peetri Lõheärist! 1-le 190 g Peetri Lõheäri lõhefileed 1 tl mett 90 g paprikat 105 g porgandit 4…

Erik Orgu retsept: Omlett forellimarja ja röstitud leivaga

Hommikusöök on hea päeva aluseks aga teadagi on hommikuti nii palju tegemist, et köögis kokkamiseks tihtipeale aega ei jätku. Erik Orgu omlett forellimarja ja röstitud leivaga valmib kõigest 10 minutiga ning teeb kõhu korralikult täis. Retseptis on kasutatud Peetri Lõheäri kvaliteetset ja legendaarset forellimarja ning Erik Orgu ürdileiba, mis on röstituna mõnusalt krõmps. 2-le 45…

Erik Orgu retsept: Forellimarja salat

Erik Orgu retseptid on tuntud oma kiiruse, lihtsuse ja imelise maitse poolest. Forellimarja salat on üks nendest retseptidest, mis valmib kõigest 10 minutiga, sisaldab ainult 7 koostisosa ja viib keele alla igal toidunautlejal. Salatis kasutatavat värsket forellimarja soovitame osta Peetri Lõheärist, sest nii saad alati kindel olla, et tegu on kõige kvaliteetsema marjaga turul. 2-le…

Retsept: Sinepine lõhe tartar

Imelihtne ja kõigile jõukohane lõhe tartar toob välja värske lõhe parimad omadused. Kuna kala läheb siia roa sisse toorena, siis peaks see olema eeskujulikult värske ja parima kvaliteediga. Kui tahad kala värskuses veendunud olla, eelista kindlasti Peetri Lõheäri lõhet, mis on saadaolevatest valikutest parima kvaliteedi ja puhtaima maitsega. Siis võid kindel olla, et tartar saab…

Retsept: Indipärane lõhekarri

Küllusliku maitsekombinatsiooniga lõhekarri sobib hästi argiõhtu roaks, kuna valmib vaid poole tunniga ja tegelikult ka üsna lihtsa vaevaga. Vürtsikas tomatises kastmes kiirelt läbi küpsenud lõhe on äärmiselt erksamaitseline. Võimalusel valmista tomatikaste värsketest hästi küpsetest tomatitest, kui neid aga käepärast pole, kasuta purustatud tomati konservi. Juurde paku aurutatud basmati riisi ja köögivilju. 2-le 300 g lõhefileed,…

Retsept: Tandoori masalaga maitsestatud forell vürtsikate ahjukartulitega

Mahlane ja õrn forellifilee saab maitsevõimenduse tandoori-vürtsidest. India köögile omane vürtside ja maitsete küllus sobib forelli- või lõhefileega imehästi. Sellisele ahjus küpsenud kalale sobib hästi lisandiks pakkuda samuti tavapäraselt pisut vürtsikamaid ahjukartuleid. Tandoori masala on vürtside segu, millega maitsestatult valmistati eelkõige kana, aga ka mitmeid muid roogasid spetsiaalsetes tandoori ahjudes. Sama maitseaineseguga saab valmistada väga…

Retsept: Krõbeda koorikuga lõhe-kartulipätsikesed küüslaugukastmega

Kartuli ja lõhe kooslus on alati kindla peale minek ja sellised potsakad mahlased kartuli-lõhepätsikesed on võluvad oma puhta maitsekoosluse ja mõnusa tekstuuriga. Maitsvad on nad värskelt valmistatuna, kuid väga mõnusad ka järgmisel päeval kas soojana või külmana kasvõi hamburgerikukli vahel. Sageli maitsevad sellised lõhe-kartulipätsid ka neile, kes muidu kõige suuremad kalasõbrad ei ole. Vastavalt soovile…

Otsime oma kollektiivi klienditeenindajat/kalameistrit

Peetri Lõheäri Balti Jaama turul (Kopli 1) otsib rõõmsameelset klienditeenindajat/kalameistrit. Ootame Sind oma kollektiivi, kui oled: Rõõmsameelne ja aktiivne Sul on soov pakkuda väga head klienditeenindust Armastad inimesi ja nendega suhelda Soovid ennast täiendada ja areneda koos meiega Oled hoolas ja korrektne oma töös Räägid hästi eesti keelt ja valdad suhtlustasandil vene keelt Sul on…

Retsept: Grillitud suvikõrvits lõhe ja praetud vutimunadega

See on maitsev ja tõhus hommikueine, aga miks mitte ka õhtusöök või lõunane vahepala. Siia komplekti sobib taas hästi eelmisest päevast järele jäänud ahjulõhe, millele saab täiesti uue elu anda sättides seltsiks erinevaid kaaslaseid. Kui aga käepärast on värske lõhefilee, võib selle lihtsalt kiirelt pannil läbi praadida. Vürtsikas küüslaugune kaste aitab lõhele särtsakat iseloomu lisada….

Retsept: Kergelt tšilline lõhepitsa punase sibula ja juustuga

Lõhest saab valmistada väga maitsvat pitsat. Selleks sobib imehästi kas kuumsuitsulõhe või siis ka eelmisest toidukorrast üle jäänud ahjulõhe. Kui oled vürtsikama toidu sõber, kasuta pitsa valmistamiseks tšillikastet, mis annab lõhele mõnusalt terava maitsenüansi. Sellise lihtsa, kuid väga maitsva pitsa valmistamisega saavad väga hästi hakkama ka pere kõige nooremad, seega sobib see ka suurepäraselt kiireks ampsuks…

Retsept: Selge köögiviljasupp lõhega

Suviselt magusad köögiviljad suudavad iga supi muuta elamuseks. Ühelgi muul ajal ei ole noorte värskete viljade maitse nii hõrk ja magus kui siis, kui esimesed viljad peenral valmis saavad. Seepärast on ka supi valmistamine lihtsamast lihtsam. Ei mingeid imenippe ega pikka jändamist. Köögiviljad riburadapidi potti, puljong peale ja mõned minutid kannatust. Et aga supp eriti…

Retsept: Suvine salat suitsutatud lõhefilee, kirsstomatite ja noorte kartulitega

Suvised magusad noored kartulid ja mahlane suitsutatud lõhefilee on õhkama võttev kooslus. Head puhtad maitsed vajavad vähe ja patt oleks neid liigselt maitsestama hakata või komponentide rohkuse alla matta. Siin lihtsas suvises salatis jagavad pearolli suitsulõhe ning pannil kuldsed põsed saanud noor kartul. Seda kaunist kooskõla aitavad täiustada suvemagusad kirsstomatid, kapparid ja punane sibul. Veidi lisada ka…

Retsept: Lõheburgeriga piknikuleivad

Suvisel ajal ei pea einet alati toas ja laua taga sööma. Kaasahaaratavad road on igati päevakorral, kas siis pikal ja palaval rannapäeval või hoopis väikesel metsa- või rabamatkal. Küll võib imeliselt maitseda toit, kui värske õhk ja parajalt füüsilist koormust on hoolitsenud selle eest, et isu oleks ülihea. Kui pikniku- või rannakorvi sättida aga mahlane…

Retsept: Peedi, džinni ja kadakamarjadega marineeritud grillitud lõhefilee

Kaunilt purpurse värviga ja mõnusa maitsekombinatsiooniga grillitud lõhefilee saab maitsekoosluse kadakamarjadelt, peedilt, apelsinilt ja džinnilt. Pisut mõrkjasmagusa alatooniga lõhet aitab mesisemaks muuta glasuur, millega lõhefileed küpsemise ajal pintseldada. Kui satud kadakate lähedusse, korja värskeid kadakamarju. Põnev jääb see roog ka roheliste kadakamarjadega. Nendes on rohkem värskust ja parajalt mõrkjat maitset. Kui aga kadakaid käepärast ei…

Retsept: Hommikune munaroog graavilõhe, spargli, seente ja suvikõrvitsaga

Hommikusöök on oluline! See emade mantra on igati asjakohane ka aastal 2018 ja nii tulebki ka kõige kiirematel hommikutel leida siiski aega, et päeva alustuseks üks korralik eine võtta. Puder ning võileib on lihtsad ja turvalised valikud, vahel aga võiks teha endale küllusliku taldrikutäie, kus aukohal troonimas uputatud muna koos graavilõhega ja seltsi sätitud pannilt…

Retsept: Toormarineeritud lõhe sibula ja porgandiga

Sümpaatselt lihtsa valmistuskäiguga ja samas hõrgu lõpptulemusega mõnus lõhe, mis sobib nii salatisse, kodujuustuga söömiseks kui ka leivale sättimiseks. Samamoodi võib purgikese toormarineeritud lõhe ka näiteks piknikule või matkale kaasa haarata. Värskes õhus, teadagi, maitseb ka kala alati paremini. Igal juhul tasub seda mõnusat rooga kindlasti katsetada. Võib juhtuda, et leiad uue lemmiku. Ja kui…

Retsept: Kreemine lõhepasta brokoliga

Kreemine lõhepasta on toit, mida ei pea ei kala- ega ka pastasõpradele liiga pikalt tutvustama. Kes vähegi kursis kreemise koorese kastme, lõhe ja brokoli veatu kooskõlaga, mida aitab tervikuks siduda kvaliteetne ja parajalt al dente´ks keedetud pasta, see teab, et tegemist on üsna sõltuvust tekitava roaga. Al dente pasta saab nii, kui keeta pastat pakendil…

Retsept: Lõhefilee kreemises päikesekuivatatud tomati kastmes

Lihtsa vaevaga ja kiirelt valmiv maitsev kreemine pannitäis laseb mahlasel lõhefileel särada. Itaaliapärase maitsekombinatsiooniga külluslik kaste aitab lõhest parima välja tuua, lisades omalt poolt veel kreemisust ja maitseküllasust. Valgest veinist, koorest, päikesekuivatatud tomatitest ja basiilikust maitselisa saanud lõhe on tõeliselt hõrk pühapäevatoit, kuigi valmib üsna kiirelt ja lihtsa vaevaga. Lisandiks sobib pakkuda kas riisi, köögivilju…

Retsept: Kiluvõileib kahel moel ja kilupirukas rukki-kartulipõhjal

Kohe-kohe on käes meie kalli kodumaa suur ja kauaoodatud sünnipäev. Sada aastat oma riiki on tähtpäev, mille olulisust on võimatu ülehinnata. Kindlasti kattuvad sel päeval tuhanded pidulauad hea ja parema Eestimaise kraamiga. Pidulauale sobib aga sel tähtsal päeval sättida eelkõige meie rahvuslikku aaret musta leiba koos teise aarde vürtsikiluga. Ei ole vist eestlaslikumat kooslust kui…

Retsept: Rikkalik võileivatort suitsulõhe ja munakreemiga

Võileivatordil on mõnusalt magus nostalgiline mekk juures. Paljudele meenub aastakümnete tagune pidulaud, kus laua krooniks oli rikkalik ja maitsetest pungil võileivatort. Ajad küll muutuvad ja aastad edenevad, aga võileivatordi headuses ei ole mõtet ka uuemal ajal kahelda. Eriti siis, kui sinna sisse on läinud nii väärt koostisosad kui Peetri Lõheäri mahlane ja värske suitsulõhe ning…

Retsept: Lihtne vürtsikas Tai karriroog lõhe ja kookospiimaga

Kui lõhekarri kookospiimaga võib esmapilgul tunduda keerulise eksootilise toiduna, siis tegelikkuses on see üks lihtsamaid toite, mis valmib vaid veerand tunniga ja ei nõua mitte mingeid erilisi oskusi. Valmiskujul müüdav vürtsikas Tai punase karri pasta muudab kogu kastme aromaatseks ja maitseküllaseks ja nii ei olegi vaja muud kunsti, kui kookospiimast kastme sees lihtsalt oad ja…

Retsept: Koorene lõhe-köögiviljasupp

Lihtsa vaevaga ja kiirelt valmiv lõhe-köögiviljasupp, mille siidine olemus ja külluslik maitse paneb lausa heldima. Sellise toitva supiga saab ära toita terve pere ja sageli söövad seda isukalt isegi need, kes muidu suuremad kalasõbrad ei ole. Kuna supp valmib kiirelt, siis sobib see hästi ka argiõhtu lauakatmise mure lahendamiseks. Sellise supi puhul on võimalik koorese…

Retsept: Madalal temperatuuril küpsenud lõhefilee apelsini-sinepi marinaadis

Madalal temperatuuril küpsenud kala on ülistamist väärt. Sel moel küpsedes jääb lõhe kreemjas ja õrn ning väga mahlane. Tõeliselt hõrk suutäis, mis on igati pidulauale sättimist väärt. Häirida ei tohi end lasta ka sellest, kui vanatädi pidulaua ääres teeb vihjeid tooreks jäänud kalale. Uued ajad, uued maitseelamused! 🙂 Lõhel on omadus küpseda ka madalal temperatuuril…

Retsept: 3 lihtsalt valmivat lõhe suupistet pidulauale

Saabumas on aasta piduderohkeim periood, kus lauad kattuvad hea ja paremaga. Luba endale sel ajal veidi rohkem ja leia ka kalatoodetele pühadelaual väärikas koht. Kvaliteetne soolatud lõhemari, mahlane graavilõhe ja rikkalik suitsulõhe – suupisted, mis lisavad igale pidulaule maitseelamusi. Eelista kindlasti kvaliteetsest ja värskest kalast tehtud graavilõhet vaakumpakendis müüdavatele alternatiividele. Ole ka kalamarja osas valiv,…

Retsept: Mee-apelsinimarinaadis lõhefilee

Mahlane lõhefilee on tõeliselt hõrk suutäis. Eriti hõrguks saab aga lõhefilee siis, kui seda maitsestada mee, apelsini ja ingveriga. See on hästi mõnus maitsekooslus. Tulemuseks on lausa piduroa mõõtu roog, mis pakub maitsenaudingut ja aitab välja tuua lõhefileest parimad maitsenüansid. Hea lihtne valmistada ja soovi korral võib apelsini ka greibiga asendada. Värske ja hapukas tsitruse…

Retsept: Forelli-porrupirukas kartuli-rukki muretainapõhjal

Hästi mõnus ja mahlane kalapirukas on selline toit, mis sobib nii pidulauale sättimiseks kui ka näiteks koos värske salatiga serveerides maitsvaks õhtueineks. Selle piruka muudab tavapärastest pirukatest tervislikumaks kartuli-rukkijahutainast muretainapõhi. Hea lihtne valmistada ja oma maitseomadustelt ei jää see tainas ka klassikalisele muretaignale alla. Pigem vastupidi. Ja kui täidiseks sättida mahlane porru koos forelliga, maitseks…

Retsept: Lõhe-poke punase riisi ja köögiviljadega

Poke on toit, mida kõige sagedamini valmistatakse toorest tuunikalast, kuid mis jääb väga maitsev ka värske lõhe või forelliga. Poke /poʊˈkeɪ/ on pärit Havailt, kuid nüüdseks levinud juba pea üle maailma ning üsna kohustuslik paljudes trendikates toidukohtades. Tegemist on tükeldatud toore kala või mereanniga ning oma tüübilt meenutab valdavalt eelroana serveeritav poke kas siis ceviche´i…

Graavilõhe valmistamine

Gravlax ehk graavilõhe on Skandinaaviamaadest pärit lõhe valmistamise viis, kus lõhe pannakse maitsestuma soola, suhkru ning tavaliselt ka tilliga. Serveeritakse seda tavaliselt eelroana või suupistega kas tumeda leiva, röstitud saia, sobiva kastme või isetehtud leivamäärdega või siis ka keedetud kartulitega. Graavilõhe valmistamine on imelihtne eeldusel, et jagub kannatust minimaalselt ööpäev oodata. Aga tulemus on alati…

Retsept: Misomarinaadis lõhe seesaminuudlitega

Misomarinaadis lõhe seesaminuudlitega Miso on Jaapani köögist pärit maitseaine, mis on valmistatud fermenteeritud sojaubadest ja mis oma soolaka tummise maitsega aitab elegantselt maitsestada nii liha, kala kui ka köögivilju. Miso maitse on ühtaegu nii soolakas ja külluslik ja kõige selgemini aitab misolt saadavat maitsebuketi iseloomustamiseks termin umami ehk siis see müstiline viies maitse. Lisaks täidlasele…

Retsept: Laimi-tšillimarinaadis lõhefilee köögiviljadega

Särtsakashapu laim ning terav tšillipipar on kooslus, mille puhul võib lõhet valmistades alati kindel olla. Lõhe rammusat maitset aitab hapukas laim hästi tasakaalustada, maitsenüansse aitavad mitmekesisemaks muuta nii soolane sojakaste, mesi, küüslauk kui ka jahvatatud paprikapulber. Köögiviljadel küpsenud lõhefilee immutab ka köögiviljad oma mahla ja marinaadiga läbi ja nii valmibki lihtsa vaevaga maitsev ja külluslik…

3 viisi, kuidas suvel maitsvalt lõhe küpsetada

Oled suur punase kala sõber, kuid ideed, kuidas kala suveperioodil valmistada hakkavad otsa saama? Tuleme sulle appi ning pakume välja 3 viisi lõhe valmistamiseks, mida kindlasti soovitame. Lõkkekumas küpsetamine Üheks hästi lihtsaks ja maalähedaseks lõhe valmistamise võimaluseks on lõhe plangul lõkkekumas küpsetamine. Selline idee on näpatud meie põhjanaabritelt, kus lõkkekuumuses küpsetatud kala kutsutakse loimuloheks. Põhimõte…

Retsept: Madalal kuumusel küpsenud ahjulõhe sidruni ja rosmariiniga

Kogused on arvutatud kuuele inimesele. 1,5 kg lõhefileed 2 keskmise suurusega sidrunit 7 rosmariinioksa 1 sl rosé-pipart 1 dl oliiviõli meresoola Vala pannile teelusikajagu õli ja pruunista sidruniviile tugevamal kuumusel mõlemalt poolt minutijagu. Vala ahjupannile julge sorts õli, pooled sidruniviilud ja enamus rosmariiniokstest. Kuivata kala majapidamispaberiga ja aseta, nahk allpool, saadud kuhja otsa. Maitsesta kala…

Avasime uue Lõheäri Balti Jaama Turul

Avasime 19. mail oma kolmanda poe, asukohaks Põhja-Tallinna uus meka Balti Jaama Turg. Ootame kõiki kohalikke ja kaugemaid kalasõpru E-L 9-19.00 ja P 9-17.00. Leiate meid BJT kalaletist, kus oleme kohal tuntud headuses ja kvaliteedis! Pakume ikka neid samu Käsmu traditsioonide järgi valmistatud imemaitsvaid kalatooteid. Peamiselt lõhet, forelli ja siiga. Kindlasti ei puudu BJT Lõheärist…