Jahutatud lõhe- ja vikerforellifilee

Pakume ainult kõige kõrgema kvaliteediklassi (Superior) lõhe- ja vikerforellifileed. Kala pärineb hoolikalt valitud Norra kalakasvatustest ning jõuab meieni värskena 2-3 korda nädalas. Jahutatud lõhe puhul toimetame ainult üle 4 kg kaaluvate kaladega ning vikerforelli puhul peab minimaalne kala kaal olema vähemalt 2 kg. Ainult niimoodi saame kindlad olla, et kala rasvasuse tase, liha konsistents ning maitseomadused vastavad kõige kõrgematele nõudmistele.

Lõhe- ja vikerforellifilee puhul pakume kala kolmes erinevas fileerimise astmes:

A-trim: fileelt eemaldatud ainult ribikondid.
B-trim: fileelt eemaldatud ribikondid, kõhuäär, põsk ja seljauim.
C-trim: fileelt eemaldatud ribikondid, kõhuäär, põsk, seljauim ja pindluud.

Küsi lisainfot