Erik Orgu retsept: Kala-tacod

Maitsev ja tervislik vahepala, mis sobib nii suurtele kui väikestele kalasõpradele ning loomulikult kõigile neile, kes peavad lugu maitsvast ja tervislikust toidust. Retsept on imelihtne ja valmib vaid 20 minutiga, ning sobib hästi ka peolauale tervislikuks eelroaks. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri lõhefileed, sest meilt leiad sa selle kõige parema ja värskema filee!

1-le

  • 160 g Peetri Lõheäri lõhefileed
  • 65 g juustu
  • 50 g jääsalatit
  • 2 tl kookosõli
  • 95 g kurki
  • 4 tk Racio maisigaletti
  • värsket koriandrit
  • soola
  • mustapipart
  • laimi, mahla pressimiseks

 

Eelkuumuta ahi 180 kraadi peale. Seejärel pane pann tulele ja kuumuta kookosrasv. Tükelda kala ja pane pannile praadima. Maitsesta kala soola ja pipraga ja tõsta pann tulelt maha. 

Riivi juust ja laota see maisigalettidele. Tõsta maisigaletid juba eelkuumutatud ahju ja küpseta neid, kuni juust on sulanud.

Lõika jääsalat ja kurk õhukesteks ribadeks, haki koriander ning sega kõik salatiks kokku. Maitsesta salat värskelt pressitud laimimahla, soola ja pipraga.

Aseta kalatükid maisigalettidele ja serveeri koos salatiga.

 

 

Küsi lisainfot