Erik Orgu retsept: Mee-sinepi lõhe salatiga

Kiire, tervislik ja toitev – need kolm sõna iseloomustavad Erik Orgu retsepte. Mee-sinepi lõhe salatiga saab kirjeldada täpselt nii. Valmib kõigest 20 minutiga, tervislikest koostisainetest pakatav ja toidab nii väikest kui suurt. Kõige värskema lõhefilee leiad ikka Peetri Lõheärist!

1-le

  • 190 g Peetri Lõheäri lõhefileed
  • 1 tl mett
  • 90 g paprikat
  • 105 g porgandit
  • 4 tl ekstra neitsioliiviõli
  • 55 g lambasalatit
  • soola
  • musta pipart
  • sinepit
  • tilli

Eelkuumuta ahi 200 kraadi peale. Sega maitse järgi kokku mesi, sinep, till ja sool. Määri segu lõhefileele ja küpseta 200 kraadi juurest 12-15 minutit.

Senikaua lõika paprikast ja porgandist paksud ribad ja prae pannil 2-3 minutit oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga.

Pese ja kuivata lambasalat. Serveeri salat porgandi- ja paprikaribadega ning lõhega.

Küsi lisainfot