Erik Orgu retsept: Omlett forellimarja ja röstitud leivaga

Hommikusöök on hea päeva aluseks aga teadagi on hommikuti nii palju tegemist, et köögis kokkamiseks tihtipeale aega ei jätku. Erik Orgu omlett forellimarja ja röstitud leivaga valmib kõigest 10 minutiga ning teeb kõhu korralikult täis. Retseptis on kasutatud Peetri Lõheäri kvaliteetset ja legendaarset forellimarja ning Erik Orgu ürdileiba, mis on röstituna mõnusalt krõmps.

2-le

  • 45 g Farmi 20% hapukoort
  • 5 M suuruses muna
  • 25 g punast sibulat
  • 130 g Erik Orgu ürdileiba
  • 110 g Peetri Lõheäri legendaarset forellimarja
  • Soola
  • Pipart

Klopi munad lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Seejärel vala munad pannile ning prae madalal kuumusel kuni muna on veel väga kergelt pealt vedel. Seejärel rulli omlett pannilabidaga rulliks, keera kuumus maha ja jäta omlett pannile.

Haki punane sibul meelepärasteks tükkideks ning sega hapukoorega. Rösti Erik Orgu ürdileib rösteris, ahjus või prae hoopiski pannil. 

Serveerimiseks tõsta omlett taldrikule ning lõika noaga keskele ava, kuhu pane hapukoore-sibulakaste ning kõige peale lisa forellimari. Kõrvale ampsa röstitud leiba ja salatirohelist.

Küsi lisainfot