Erik Orgu retsept: Õrn marineeritud lõhe pošeeritud munaga

Mõnus hommikusöögi retsept, mis sobib ideaalselt nautimiseks nädalavahetuse hommikusse, kui ka kiiresse argipäeva.

Meil on heameel jagada teiega retsepti, mis on tõepoolest maitsev ja tervislik ning mis sobib suurepäraselt kõigile kalasõpradele ja neile, kes soovivad nautida maitsvat  ja kerget hommikusööki ja miks mitte ka lõunat. Retsept on imelihtne ja selle valmistamiseks kulub vaid 20 minutit. Retseptis kasuta kindlasti Peetri Lõheäri suitsutatud lõhet, sest meilt saad just seda kõige värskemat ja paremini suitsutatud kala!

1-le

  • 85 g Peetri Lõheäri  suitsutatud lõhet
  • 105 g kodujuustu
  • 3 keskmise suurusega muna
  • 35 g rukolat
  • 2 tl ekstra neitsioliivõli
  • 105 g kirsstomatit
  • soola
  • musta pipart
  • sidrunit, mahla pressimiseks

Alustuseks pane keema vesi ja lisa soola, pipart ning natuke veiniäädikat (võib teha ka tavalise äädikaga)

Seejärel löö muna ettevaatlikult kohvitassi sisse ning libista muna keevasse vette. Keeda muna 2-3 minutit.

Pese rukola ja tomatid ja valmista ette salatiks.

Lõika lõhe suupärasteks tükkideks, lisa kodujuust ning maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega.

Kõige peale aseta pošeeritud muna ja lase hea maitsta!

Küsi lisainfot