0
Registreeru kasutajaks!

Retsept: siiatartar punase sibula ja pohladega

Siia õrn maitse väga palju lisandeid juurde ei vaja. Ka sibulasegu võid lisada järk-järgult, vahepeal maitstes, et see kala üle liialt võimust ei võtaks. Ja kui päris toorest kalast toitu valmistada ei soovi, siis hea suupiste saad ka õrnsoolasiiast – jäta siis sool lihtsalt lisamata.

Peetri L00740a

  • u 300 g värsket siiafileed
  • 1 väiksem punane sibul
  • 2 sl pohli (sobivad ka külmutatud)
  • 1-2 sl sidrunimahla
  • 1 tl meresoola
  • ¼ tl suhkrut
  • 1 tl hakitud tilli
  • Näpuotsaga rosé-pipart
  • 1 sl mahedamaitselist õli
  • Serveerimiseks röstsaiaviile

Haki sibul võimalikult väikesteks tükkideks ja sega sidrunimahla ning suhkruga. Lase maitsestuda, kuni kala ette valmistad. Selleks eemalda fileelt nahk ja haki kala samuti võimalikult väikesteks tükkideks. Sega kala ülejäänud komponentidega. Lisa vajadusel lisa veel veidi sidrunimahla või soola. Serveeri röstsaiaga ja naudi!

Retsept: Britt Paju